Nya ambassadörer utsedda

Arne Guldbrandsson, Maryam Alshaghel och Arissara Nusartsang med rosor i händerna

Här är våra nya kommunambassadörer! Tre härliga medborgare; Arne Guldbrandsson, Maryam Alshaghel och Arissara Nusartsang kommer visa upp sitt Eda på kommunens sociala medier.

Tidigare har vi utsett lokala kändisar till att vara ambassadörer för Eda kommun, men när vi skulle dra igång igen efter pandemin, ville vi göra det lite annorlunda. Därför har vi öppnat upp för alla våra medborgare att ansöka om att bli ambassadör, och nu har vi utsett tre personer i olika åldrar.

Detta är Eda kommuns ambassadörer 2023-2024:

  • Maryam Alshaghel (15) från Charlottenberg går i 9:an på Gunnarsbyskolan. När hon inte pluggar gillar hon att spela fotboll och hänga med vännerna.
  • Arissara Nusartsang (43) från Åmotfors jobbar inom hemtjänsten och är även deltidsbrandman. Hon upptäcker gärna nya platser i kommunen med familjen.
  • Arne Guldbrandsson (63) från Charlottenberg har tidigare jobbat på Fundo, men njuter nu av pensionärslivet. Han är gärna ute på tur med sin kamera.

Uppdraget varar ett år och går ut på att marknadsföra varumärket Eda, sprida positiv information om kommunen och inspirerar andra. Ambassadörerna kommer via foto, film och text dela med sig av sina egna tips och upplevelser till både invånare och besökare. Inläggen kommer du kunna se på kommunens sociala medier, så följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Vi säger grattis och lycka till, Arne, Maryam och Arissara!

2023-12-04