Ny chef för Vård och stöd

Louise Karlsson

– Det är med glädje jag kan meddela att vi nu rekryterat Louise Karlsson till befattningen som verksamhetschef för Vård och Stöd, säger kommunchef Johan Örnberg.

Louise Karlsson är 33 år och har en personalvetarutbildning från Karlstads universitet i grunden. Hon har arbetat som områdeschef inom Vård och stöd i Eda kommun sedan 2017.

– I Louise får vi en verksamhetschef som har god kännedom om verksamheten i kommunen. Hon har sedan september arbetat som tillförordnad verksamhetschef. Utifrån det ekonomiskt utsatta läget vi befinner oss i har hon visat handlingskraft och beslutsamhet i svåra frågor, säger Johan Örnberg.

Louise påbörjar sin tjänst omgående.

– Jag är glad över att ha fått möjlighet att fortsätta leda Vård och stöd. Jag har arbetat i förvaltningen i sju år och har alltid trivts bra. Just den här rollen har jag vikarierat på i drygt fem månader nu, det känns spännande och kul att ha fått förtroende att fortsätta, säger Louise Karlsson.

– Vi står inför många utmaningar framöver, både lokalt och nationellt. I Vård och stöd finns kompetenta medarbetare och chefer med framåtanda och en vilja att utveckla arbetet, det känns bra att möta dessa utmaningar tillsammans med dem, avslutar Louise.

2024-02-08