Givande föreläsning med Christina Stielli

Christina Stielli i Folkets Hus

15 mars höll Christina Stielli en inspirationsföreläsning för Kvinnligt Nätverk i Eda kommun. Det blev en imponerande blandning av skratt och tankeställare för besökarna.

Christina Stielli är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Hon har bland annat skrivit böckerna ”Greppa förändring” och ”Skapa arbetsglädje”.

I föreläsningen som handlade om motivation och självledarskap, förklarade Christina att vår självkänsla påverkar förmågan att hantera förändring, men att vi alla kan träna upp den och påverka hur vi förhåller oss till det som sker runt oss.

Christina Stielli tog på ett humoristiskt sätt upp välbekanta irriterande situationer på arbetsplatsen, sånt som det gärna blir gnäll och skitsnack runt. Hon belyste samtidigt att det är du själv som väljer hur du reagerar och vad du sprider vidare för energi till dina kollegor.

Föreläsningen syftade till att skapa förståelse för hur vi kan må bättre, klara av förändringar, hantera stress, samarbeta mer framgångsrikt, ha kul på jobbet och inte minst hitta motivationen.

Tack till nätverkets sponsorer (förutom Eda kommun) som gjorde detta möjligt: Norma, Westra Wermlands Sparbank och Eda Näringslivsförening. Och stort tack till Christina, för många insikter och användbara verktyg!

Christina Stielli och Kvinnligt Nätverk

2024-03-18