Ny näringslivsutvecklare

Pär Sundman

Vi säger hjärtligt välkommen till Pär Sundman som från och med 18 oktober är vår nya näringslivsutvecklare. Här presenterar han sig själv lite kort:

Hej! Jag heter Pär Sundman och kommer närmast från Westra Wermlands Sparbank där jag jobbat i 17 år som försäkringsspecialist. Jag har arbetat med olika typer av försäkringsfrågor i princip hela mitt vuxna liv.

Jag är bosatt och uppvuxen i Arvika och jag har två döttrar på 21 respektive 25 år. Min fritid tillbringar jag ofta på mitt lantställe, beläget strax utanför Glava. Under normala omständigheter gillar jag även att se mig om i andra länder och uppleva nya kulturer, sol och bad.

Jag ser mycket fram emot mitt nya jobb och det ska bli kul att lära känna er kollegor närmare. Jag är mycket glad över att ha tagit en plats i detta fina lag.

Det gläder mig att Eda kommun klättrar i Svensk Näringslivs företagsrankning och tillsammans med er hoppas och tror jag att vi kan göra ännu större skillnad. Jag kommer att göra mitt bästa och har någon av er, kära kollegor, tips eller råd om saker som skulle kunna bidra till ett ännu bättre företagsklimat - så är jag idel öra.

Tveka inte att kontakta mig på telefon 070-22 01 228 eller mail par.sundman@eda.se.

Vänliga hälsningar,

Pär Sundman

2022-04-05