Kontakta oss

Besöksadress
Torget 1, 673 32 Charlottenberg

Postadress
Box 66, 673 22 Charlottenberg

Telefon Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 00

Fax Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 03

Fax Vård och stöd
+46 (0)571-281 64

Medborgarkontoret öppettider

mån-tor 8.00-16.00

fre 8.00-15.00


 

 

 
 

Visiteda.se har sett dagens ljus!Skriv ut

 
visiteda.jpg

Nu lanseras den nya webbplatsen visiteda.se som har som mål att lyfta fram Eda som besöksmål och försöka locka fler besökare till våra evenemang och sevärdheter.


Destinationswebben visiteda.se har skapats i en svensk, engelsk och tysk version som riktar sig främst till privatturister.


Webbplatsen bygger på responsiv teknik som innebär att den anpassar sig till storleken på besökarens skärm och till den plats där besökaren befinner sig när den söker inspiration. Designen utgår ifrån visitvarmlands designmodell då man inom föreningen gärna ser att så många webbplatser som möjligt liknar varandra för igenkänningseffekt.


– Vårt uppdrag är att sälja och marknadsföra Eda och den nya webbplatsen ger oss chansen att visa upp bygdens alla möjligheter, allt från stora möten till rekreation och nöje, säger Christina Öster på Morokulien Turistcenter, som har lett arbetet med den nya webbplatsen.


Utvecklingen av sajten har gjorts i samarbete Cavagent i Borlänge som har stått för den tekniska utvecklingen, medans Eda kommun har tagit fram designen. Samarbetet har fungerat jättebra och vi är väldigt nöjda med resultatet.


Besök visiteda.se här

Tillbaka