Kontakta oss

Besöksadress
Torget 1, 673 32 Charlottenberg

Postadress
Box 66, 673 22 Charlottenberg

Telefon Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 00

Fax Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 03

Fax Vård och stöd
+46 (0)571-281 64

Medborgarkontoret öppettider

mån-tor 8.00-16.00

fre 8.00-15.00


 

 

 
Din väg:

Sökhjälp Skriv ut

 

Det finns tre olika sätt som hjälper dig att hitta på eda.se

  • Webbkarta är en innehållsförteckning som visar alla sidor på webbplatsen.
  • Skriv in ett eller flera sökord (separerade med mellanslag) i textrutan och sökmotors gör en sökning av webbplatsen i realtid. Dvs. att sökresultatet visas allteftersom du skriver.

Om du inte hittar vad du söker


Skriv in ett eller flera sökord, separerade med mellanslag, i textrutan. Klicka på sök-knappen så utförs sökningen. Du får nu en lista med länkar till webbsidor och dokument som innehåller något eller flera av de sökord som du skrivit in. Vill du söka på en fras så skriver du frasen med omgivande citationstecken: t.ex "Eda Bostad.


Om du får för få eller inga träffar alls

  • Kontrollera att du har stavat sökorden rätt
  • Prova att ta bort ett eller flera sökord, eller prova att ange en fras som separata sökord (ta bort citationstecknen).
  • Om du är osäker på stavningen av ett visst ord, ange de första bokstäverna och en asterisk (*). Du hittar då alla dokument som innehåller ord som börjar på de bokstäver du angivit.

Om du får för många träffar


Du kan söka på flera ord genom att skilja dem med mellanslag. Artiklar som innehåller något av angivna sökord kommer då visas.

Genom att sätta ett plustecken framför ett sökord anger du att detta ord måste finnas i artikeln för att artikeln skall visas.

Genom att sätta ett minustecken framför ett ord anger du att detta ord inte får finnas i artikeln för att artikeln skall visas.
Sidansvarig: Marcus Brolin

Mina favoriter
Spara sidan som favorit