Kontakta oss

Besöksadress
Torget 1, 673 32 Charlottenberg

Postadress
Box 66, 673 22 Charlottenberg

Telefon Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 00

Fax Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 03

Fax Vård och stöd
+46 (0)571-281 64

Medborgarkontoret öppettider

mån-tor 8.00-16.00

fre 8.00-15.00


 

 

 
Din väg:

Om webbplatsen Skriv ut

 

 
Syftet med Eda Kommuns webbplats är att ge information om hela kommunen samt att informera om kommunens verksamhet, tillhandahålla bland annat blanketter och protokoll samt visa vart man vänder sig i olika frågor.
 
Eda kommun webbplats är anpassad för en bildskärmsupplösning på 
1024 x 768 bildpunkter och optimerad för webbläsarna Firefox 3.5 och senare samt Internet Explorer 9 och senare.
 
Tänk på att om du använder Internet Explorer 6 kan det hända att sidan inte visas korrekt, därför rekommenderas att du uppgraderar din webbläsare.
 
Eda.se har menyn i två led. Huvudmenyn är horisontell medan respektive undermeny är vertikal och placerad till vänster på varje undersida. Under de sidor som har pil (►) framför sitt namn i menyn finns det undersidor.
 
Bild som berskriver menyfunktion på webbplatsen
Under den vertikala menyn på varje sida finns en  funktion som beskriver var i strukturen du befinner dig. En sida kan vara länkad från flera platser och din väg visar var i webbstrukturen sidan är belägen, inte alltid den väg du gått. För att komma tillbaka till föregående sida klickar du på "Bakåt" i webbläsaren. Bakåtikonen är belägen längst upp till vänster i din webbläsare.
 
Om du tycker att textstorleken är för liten (eller för stor) kan du själva ändra detta i din webbläsare.
 
I Internet Explorer och Firefox klickar du på Visa i menyn. Välj Textstorlek och ändra till ett större eller mindre alternativ. I Netscape väljer du Visa (View), Öka eller Minska teckensnitt. När du ökar eller minskar textstorleken kan det hända att sidan inte visas som vi tänkt.
   

Bild som beskriver zoomningsfunktionen  på webbplatsen

 

I de nyaste webbläsarna finns en förstoringsfunktion längst ner till höger. Där går det att öka/minska procentalet för visningen.
 
Kontaktinformation med e-postadress och telefonnummer till ansvarig personal hittar du i den högra kolumnen på många sidor på webbplatsen. I den högra kolumnen hittar du även länkar till intressanta och användbara webbplatser, samt länkar till relevanta dokument och blanketter.
 
"Mina favoriter" är en funktion som finns i högerkolumnen på de flesta webbsidorna. Detta är en funktion som gör att du kan spara just dina favoriter på eda.se. (funktionen kräver att du tar emot cookies).
Bild som illustrerar funktionen Mina Favoriter Du lägger till en sida bland dina favoriter genom att klicka på "Spara som favorit".
Bild som illustrerar funktionen Mina Favoriter Tar bort en sida gör du genom att klicka på det röda krysset till höger om en favorit.
 
Informationen på en extern webbplats kan Eda kommun inte kontrollera. Eda kommun frånsäger sig allt ansvar för de externa webbplatsernas innehåll.
 
Vad tycker du? Utvecklingen av vår webbplats sker ständigt. Vi satsar på tillgänglighet och användbarhet. Därför vill vi gärna veta vad just du, som användare, tycker. Är det något du saknar? Något vi kan förbättra? Har du synpunkter på innehåll och struktur?  Kontakta gärna webbansvarig.

Sidansvarig: Marcus Brolin
Mer information

Marcus Brolin

Webbansvarig
tfn 0571-281 75


Mina favoriter
Spara sidan som favorit