Kontakta oss

Besöksadress
Torget 1, 673 32 Charlottenberg

Postadress
Box 66, 673 22 Charlottenberg

Telefon Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 00

Fax Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 03

Fax Vård och stöd
+46 (0)571-281 64

Medborgarkontoret öppettider

mån-tor 8.00-16.00

fre 8.00-15.00


 

 

 
 

Nu får fler värmlänningar tillgång till e-tjänsterSkriv ut

 
edagen

Gemensamma e-tjänster ska ge medborgare och kommuner i Värmlands kommuner bättre service till en lägre kostnad. Under E-dagen och Digital Days den 4 december anslöts fler värmländska kommuner. Dessutom lanseras 25 nya e-tjänster och en spännande funktion i sociala medier.


För knappt ett år sedan lanserades den gemensamma plattformen för e-tjänster av Värmlands gemensamma drifts- och servicenämnd. Nu får fler värmlänningar tillgång till e-tjänster på den gemensamma plattformen när Kristinehamn, Storfors, Filipstad och Karlstadsregionens Räddningstjänstförbund ansluts till plattformen.


– En gemensam drift av länets e-tjänster gör att en kommun, oavsett storlek, kan erbjuda sina medborgare bättre service och det till en lägre kostnad än om de skulle hantera hela driften på egen hand. Det ska vara enkelt för Värmlands medborgare att hantera ärenden som sophämtning och ansökan om bygglov och det blir det när Värmland samarbetar, säger Per-Samuel Nisser, (M) gemensamma drifts- och servicenämnden i Värmlands ordförande.


Lansering av ny funktion i sociala medier

Under E-dagen lanseras inte bara 25 nya e-tjänster för medborgarna utan även en helt ny funktion så att den medborgare som vill kan följa sina ärenden i sociala medier.

Tillbaka