Kontakta oss

Besöksadress
Torget 1, 673 32 Charlottenberg

Postadress
Box 66, 673 22 Charlottenberg

Telefon Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 00

Fax Medborgarkontoret
+46 (0)571-281 03

Fax Vård och stöd
+46 (0)571-281 64

Medborgarkontoret öppettider

mån-tor 8.00-16.00

fre 8.00-15.00


 

 

 

Välkommen på trygghetsdag 2019 Skriv ut

 
trygghetsdag

Den 31 januari arrangerar SKL i samarbete med BRÅ en trygghetsdag med föreläsningar på temat samverkan mellan kommun, polis och näringsliv i lokalt brottsförebyggande arbete.

 

Så här skriver SKL själva om trygghetsdagen:

 

Samhället har i många år arbetat med samverkan mellan kommun och polis i brottsförebyggande frågor. Samverkan ser olika ut på olika ställen i landet och fungerar olika bra. På många håll har samverkan utvecklats till att även inkludera andra parter, varav näringslivet är en. Att samverka i brottsförebyggande frågor med näringslivet har många fördelar. Näringslivet är en resurs som kan både förbättra den lokala lägesbilden och komma med lösningar och åtgärder som kommun och polis inte själva kan göra. Under dagen kommer vi träffa företrädare för näringslivet och kommunerna och få många goda exempel på hur en samverkan kan se ut mellan polis, kommun och lokalt näringsliv.

 

Välkomna till en dag med syfte att informera, inspirera och utveckla det lokala brottsförebyggande arbetet!

 

Arvika, Eda och Säffle kommuners säkerhetssamordning kommer att arrangera dagen via webblänk och bjuder deltagarna på frukost, lunch och fika. Vi hoppas på många spännande diskussioner och goda möjligheter till nätverksbyggande mellan föreläsningarna, bland annat kommer vår kommunpolis att närvara. Arrangemanget kommer hållas i Arvika, exakt var beror på antalet deltagare men det får den som anmält sig reda på i god tid.

 

Vår förhoppning är att nya samarbetsformer och -konstellationer ska kunna mynna ut av denna dagen, vilket skapar mer trygghet och mindre brottsutsatthet i våra kommuner.

 

Anmäl antal deltagande personer till elsa.johnsson@arvika.se senast den 17 januari.

 

Varmt välkomna!
Sidansvarig: Marcus Brolin
Relaterade sidor

Mina favoriter
Spara sidan som favorit