Ny näringslivsutvecklare

Pär Sundman med blå himmel i bakgrunden

Eda kommun har anställt Pär Sundman som ny näringslivsutvecklare efter Anneli Andersson som har gått i pension.

Pär Sundman kommer närmast från Westra Wermlands Sparbank i Arvika där han jobbat som försäkringsspecialist i 17 år och innan det många år på Skandia, så han har redan ett brett kontaktnät inom näringslivet i området. Han kommer även vara del i EU-projektet Utvecklingskontor Västra Värmland - som syftar till att stärka näringslivet i Eda, Arvika, Årjäng och Torsbys kommuner efter pandemin.

- Jag är mycket glad över att ha tagit en plats i detta fina lag. Det gläder mig att Eda kommun klättrar i Svensk Näringslivs företagsrankning och jag hoppas och tror att vi tillsammans kan göra ännu större skillnad, säger Pär Sundman.

Pär påbörjade sin tjänst den 18 oktober och han bor kvar i Arvika, där han också är uppvuxen.

- Det är glädjande att vi nu kunnat rekrytera en resurs med lokal förankring till denna viktiga befattning, säger kommunchef Anders Andersson i en kommentar.

Kontakt

Pär hoppas att så snart det går komma ut och träffa så många av våra lokala företagare som möjligt. Är du i behov av ett skyndsamt möte? Tveka inte att höra av dig till honom på telefon: 070-22 01 228 eller mail: par.sundman@eda.se

2021-10-21